Сторона Усика звинуватила Ф’юрі у зриві бою

Читати російською
Автор

Схоже, супербій відкладається.

Менеджер українського чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBO, WBA та IBF Олександра Усика Егіс Клімас відповів на образи з боку чемпіона WBC британця Тайсона Ф’юрі, який назвав українця боягузом.

Свою відповідь Егіс опублікував на своїй сторінці у Twitter.

Клімас розповів, що угода по бою Усик — Ф’юрі була фактично залагоджена з усіма представниками британця, проте тільки Тайсон не дав добро. Таким чином, саме чемпіон уникає зустрічі у ринзі з українцем, а не навпаки.

"Гей, мужику! Перед тим, як наступного разу будеш згадувати ім’я Усика, поговори зі своєю командою – менеджерами, радниками та промоутерами, які погодилися з усіма умовами. Все виглядає так, що ти – єдиний, хто не дає цьому потягу рушити. Кричати й балакати — це дешево, Тайсон Ф'юрі", — заявив Клімас.

Фьюрі у своєму останньому бою здолав Деонтея Вайлдера:

А Усик впорався з Джошуа:

Нагадаємо, Усик навесні 2022 року зобов’язаний дати реванш Ентоні Джошуа, у якого він у 2021 році сенсаційно відібрав усі пояси. Нещодавно з’явилися чутки про те, що AJ прийняв відступні у розмірі 15 млн фунтів стерлінгів і відмовився від негайного реваншу з українцем. Пізніше британець спростував цю інформацію. Ф’юрі повідомив, що Ентоні відмовився від 90 млн доларів відступних і назвав його найгіршим бізнесменом в історії. Переговори між трьома боксерами та їхніми представниками продовжуються, але зважаючи на все, поєдинок Усик — Ф’юрі найближчим часом не відбудеться.