Тайсон Ф’юрі — Ділліан Вайт: відео нокауту

Читать на русском
Автор
1495
Тайсон Ф’юрі — Ділліан Вайт
Тайсон Ф’юрі — Ділліан Вайт. Фото twitter.com/trboxing

Супербій пройшов на "Уемблі".

У суботу, 23 квітня, на лондонському стадіоні "Уемблі" пройшов великий вечір боксу, головною подією якого став чемпіонський поєдинок у суперважкій вазі за пояс WBC Тайсон Ф’юрі — Ділліан Вайт.

"Телеграф" вів текстову трансляцію шоу.

Фьюрі — Вайт: як це було

6-й раунд: Претендент завдав розмашистого удару, проте за цей час чемпіон уже опинився за спиною суперника, потім Ф'юрі щось сказав Вайту. Нокаут. Ф'юрі достроково переміг Уайта!

5-й раунд: Вайт отримав кілька ударів по голові й навіть трохи втратив рівновагу.

4-й раунд: Ф'юрі дуже розлютився, отримавши удари від суперника під час команди рефері "Стоп". 120-кг Тайсон "вішається" на Ділліана, забираючи у того чимало сил. У претендента розсічення на правому оці.

3-й раунд: Вайт знову зумів наблизитись, проте потім нахапався від "передньої руки" Ф'юрі. Тайсон явно точніше, габарити допомагають "Циганському королю".

2-й раунд: Гіганти не форсують події, обидва вміло "фехтують" руками. Вайт притис Ф'юрі до канатів, потім Тайсон увімкнув свій джеб.

1-й раунд: Вайт зайняв центр, а Ф'юрі здається незграбним. Хитрощі від Циганського короля? За 30 секунд до кінця раунду боксери влаштували невеликий обмін ударами.

Бій розпочався!

Вихід Фьюрі був дуже емоційний. Глядачам показали найкращі моменти у кар'єрі Тайсона, його витівки на пресконференціях та тренуваннях. Може, й справді прощається з боксом?

Боксери виходять на ринг. Спершу претендент.

Завершився останній бій андеркарда. Екоу Ессуман одноголосним рішенням суддів переміг Даррена Тетлі.

Атмосфера на "Уемблі":

Ділліан Вайт прибув на арену.

Айзек Лоу програв Ніку Боллу технічним нокаутом.

Девід Аделіє нокаутував Кріса Хілі.

Брат Тайсона Томмі Ф'юрі здобув перемогу одноголосним рішенням суддів над Даніелем Бочанськи.

Почався головний кард шоу. Ф'юрі вже на арені.

Що на кону

33-річний Ф'юрі хоче завершити кар'єру непереможним бійцем. На його рахунку 31 перемога, 22 нокаутом. 34-річний Уайт може похвалитися 28 перемогами (19 нокаутом) при двох поразках (від Джошуа і Повєткіна, — ред.). На кону поєдинку стоятиме пояс WBC. Крім того, у разі перемоги Уайт стане новим чемпіоном за версією The Ring (титулом зараз володіє "Циганський король").

Андеркард шоу

Промовідео бою

Слова перед боєм

Тайсон Фьюрі заявив, що бій із Вайтом стане для нього останнім. Британець, схоже, не хоче битися за титул абсолютного чемпіона світу з переможцем бою Усик — Джошуа 2.

"Знаю, що ніхто мені не вірить, адже всі думають, що я женуся за грошима. Лише небагатьом відомо, що для мене гроші взагалі нічого не означають, — стверджує Тайсон. — Коротше, я йду. Мені більше нічого доводити, я зробив все, що повинен був зробити. Ось так. Чи я переможу, програю або зведу бій (з Вайтом) внічию, ми влаштуємо хорошу бійку, а потім відправимося додому, і на цьому все", — цитує Ф’юрі vringe.

Вайт зазначив, що нічого не боїться і готовий провести свій найважливіший бій у кар’єрі на найвищому рівні.

"Я тренуюся, я готуюся до найбільшого бою в житті, і мені не потрібні безглузді перельоти (на заходи для ЗМІ), марна трата часу. Якщо воно того варте, я буду щасливий це зробити. Але я не робитиму нічого, якщо воно того не варто. Чуєте мене? Все просто", — заявив Вайт.

Раніше "Телеграф" повідомляв, де подивитися бій Ф’юрі — Вайт в Україні, а також хто фаворит у цьому поєдинку.

Нагадаємо, іншими основними поясами у гевівейті володіє Олександр Усик. Українець виїхав із країни, щоб підготуватися до реваншу із британцем Ентоні Джошуа. Перший поєдинок між боксерами завершився переконливою перемогою Олександра рішенням суддів. Другий бій пройде влітку 2022 року.