Аналітики пророкують "Динамо" провал у Лізі чемпіонів

Читать на русском
Автор
979
"Динамо" готується до матчу-відповіді Ліги чемпіонів з "Фенербахче"
"Динамо" готується до матчу-відповіді Ліги чемпіонів з "Фенербахче". Фото facebook.com/fcdynamoua

На киян чекає "теплий" прийом у Стамбулі

Київському "Динамо" після першого матчу в Лізі чемпіонів УЄФА сезону 2022/23 з "Фенербахче" (0:0) найближчим часом проведе гру-відповідь з турецьким грандом. Букмекери цього разу повністю на боці стамбульців.

Про це повідомляє Парі-Матч. На думку фахівців, саме турецький клуб проб’ється до наступного раунду головного єврокубку.

"ФЕНЕРБАХЧЕ" — "ДИНАМО": ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Аналітики вважають, що стамбульці переможуть — коефіцієнт 1,91 за турків проти 4,10 за українців, нічия в основний час оцінюється коефіцієнтом 3,55. Додамо, що на думку фахівців, зустріч, найімовірніше, завершиться з рахунком 1:0 на користь "Фенербахче" (коефіцієнт — 6,70).

Прогноз букмекерів на матч Ліги чемпіонів "Фенербахче" — "Динамо" (дані за 27 липня):

  • Парі-Матч: (перемога "Фенербахче" 1,91 — нічия 3,55 — перемога "Динамо" 4,10)

Гра "Фенербахче" — "Динамо" пройде в середу, 27 липня, у Стамбулі на стадіоні "Фенербахче Шюкрю Сараджоглу", початок поєдинку — о 20:00 за київським часом.

Команди виступають у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів. Переможець 2-матчевої дуелі вийде до 3-го кваліфікаційного раунду ЛЧ, де зіграє з австрійським "Штурмом". Той, хто програє, вилетить до Ліги Європи, де проведе 2-матчеву дуель з чеським "Словацко".

Раніше повідомлялося, що форвард київського клубу викинув прапорці рф на смітник на очах росіян.

Нагадаємо, колишній гравець "Динамо" загинув на війні з рф.