ЗСУ ліквідували незвичайного окупанта у найгарячішій точці фронту

Читать на русском
Автор
2592
Максим Шманін знайшов свою смерть, нападаючи на чужу країну Новина оновлена 04 листопада 2022, 21:36
Максим Шманін знайшов свою смерть, нападаючи на чужу країну. Фото vk.com, Андрія Малосолова

На фронті було знищено бойовика з ультрас ЦСКА (москва)

Фанат московського ЦСКА Максим Шманін, який добровольцем вирушив воювати в Україну, знайшов свою смерть під Донецьком, на вугледарському напрямку, який на даний момент є найгарячішою точкою фронту.

Про це повідомляє пропагандистське видання readovka. Окупанта було ліквідовано 29 жовтня під Донецьком, а вже 2 листопада його поховали у підмосковному селі Костянтинове Раменського району.

44-річний окупант Шманін із позивним "Плацкарт" входив до так званого батальйону "Еспаньйол", в якому в основному задіяні активні футбольні фанати (ультрас). Вони воювали під егідою донецьких бойовиків батальйону "Схід". Максим був палким фанатом ПФК "ЦСКА", входив до фанатського колективу RBW. Після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну не вигадав нічого кращого, ніж приєднатися до терористів "ДНР".

Нагадаємо, багато ультрас захищають Україну від вторгнення російських загарбників. На жаль, у бою загинув один із лідерів фанатського руху київського "Динамо". Крім того, двоє вболівальників "Карпат" загинули, виконуючи бойове завдання.