Гучний скандал в українському спорті: волейболістки наїхали на чиновників (відео)

Читать на русском
Автор
1389
Інна та Ірина Махно
Інна та Ірина Махно. Фото Screenshot

Спортсмени розкритикували Центр олімпійської підготовки

Одразу кілька провідних українських пляжних волейболістів після успішного виступу на чемпіонаті Європи залишають Центр олімпійської підготовки (ЦОП).

З відповідною заявою виступили сестри Інна та Ірина Махно на своїх сторінках в Instagram. Спортсменки повідомили, що їм нав’язують бази для тренувань, які насправді вигідні для функціонерів ЦОПу, а не зручні для волейболістів.

Крім того, за словами сестер, керівництво ЦОП постійно зриває плани підготовки волейболістів. Також спортсменів позбавили фінансової підтримки, обіцяною державою, і це при тому, що ЦОП було створено для допомоги нашим олімпійцям у тренерському процесі та забезпечення всім необхідним для досягнення найвищого результату.

Крім того, про вихід з організації повідомили Сергій Попов та Едуард Резнік.

Ці дуети є єдиними представниками України у пляжному волейболі, які претендують на участь у найближчій літній Олімпіаді.

Нагадаємо, українки Тетяна Лазаренко та Ангеліна Хміль виграли світову першість з пляжного волейболу у категорії до 21 року. Раніше повідомлялося, що окупанти зруйнували будинок Лазаренко у Запоріжжі.