Очоа шокував Левандовскі! "Сухар" у матчі Мексики та Польщі

Читать на русском
Автор
Очоа шокував Левандовскі! "Сухар" у матчі Мексики та Польщі

Команди зіграли матч без голів, поляки не забили пенальті

Збірні Мексики та Польщі розпочали свій шлях на чемпіонаті світу. Стартовий поєдинок став протистоянням лідерів двох команд. Мексиканського голкіпера Гільєрмо Очоа і польського форварда Роберта Левандовскі. Ми проводили онлайн-трансляцію матчу Мексика — Польща.

Апогей стався у другому таймі. Роберт рвався на побачення з Очоа, але у боротьбі із захисником упав. VAR підказав – пенальті! До "точки" підійшов Левандовскі і пробив у кут — сейв Очоа!

Це був найнебезпечніший момент у матчі. І хоча команди провели зустріч на високих швидкостях, уболівальники голів не побачили.

Мексика — Польща — 0:0

Мексика: Очоа, Санчес, Монтес, Морено, Галльярдо, Е. Альварес, Еррера (Родрігес, 71), Чавес, Вега (Антуна, 84), Мартін (Хіменес, 71), Лосано.

Польща: Щесни, Кеш, Ківьор, Глік, Берешинскі, Залевскі (Белік, 46), Криховяк, Камінскі, С. Шиманскі (Франковскі, 72), Левандовскі, Зелінскі (Мілік, 87).

Раніше ми писали, що перед ЧС-2022 зірка Onlyfans Ванда Еспіноза пообіцяла Очоа ніч, яку він ніколи не забуде.

Нагадаємо, що в першому матчі цієї групи Саудівська Арава сенсаційно обіграла Аргентину.

Богиня під ліжком, пес-детектив та викрадення у Ріо: це історія Кубка світу з футболу. Доля трофея настільки унікальна, що можна знімати серіал. Цікаво, що переможці мундіалів тепер мають можливість торкнутися Кубка світу лише в день фіналу, а у постійне володіння отримують позолочену бронзову копію.