Перед смертю хочу обійняти Мессі: перша вчителька написала зворушливий лист до футболіста

Читать на русском
Автор
889
Ліонель та його вчителька
Ліонель та його вчителька. Фото Колаж "Телеграфу"

Моніка Доміна сподівається зустрітися зі своїм знаменитим учнем

У Катарі, 18 грудня, закінчується чемпіонат світу з футболу. Залишилося лише визначити найсильнішу команду планети. Ми ведемо онлайн-трансляцію фіналу Аргентина — Франція.

Напередодні гри журналісти сайту Ole поспілкувалися із першою вчителькою Ліонеля Мессі.

"Досі не можу повірити, що саме я навчила Мессі читати і писати. Просто прогулюючись його районом тут, у Росаріо, я б дуже хотіла його побачити. Я хочу побачити його, тому що в мене є проблеми з серцем. Перед смертю я хотіла б обійняти Мессі", — каже Моніка Доміна.

"У мене є двоюрідний брат, який завжди дзвонить мені, коли Ліонель приїжджає в Росаріо. Він запитує, чи хочу я підійти до дверей будинку, щоб привітатись, але мені соромно. Але тепер, якщо він приїде, я піду до нього і сподіваюся, що Мессі зможе вийти, щоб привітатися зі мною", — сподівається вчителька.

Напередодні фіналу ЧС-2022 Моніка Доміна написала зворушливий лист до Мессі.

"Привіт, Ліонелю. Дякую Богові за те, що я — твоя вчителька. Дякую тобі за те, що ти — мій учень. Дякую тобі за те, що ти такий, який ти є. Ніколи не змінюйся. Ти — проста, скромна людина, чудовий друг. Бачити тебе щасливим — це і моє щастя.

Дякую тобі за твою славу. Я хотіла б обійняти тебе, щоб прокинутися від цього сну, що я була твоїм учителем. Ти вже зробив нас щасливими. Хай щастить. Ми любимо тебе", — йдеться у листі до Ліонеля Мессі.

Вчителька Мессі

Раніше ми писали, що фанат Мессі зробив тату найскандальнішого епізоду ЧС-2022.

До речі, Ліонеля хочуть оголосити персоною нон-грата в Мексиці. Місцеві чиновники не пробачили футболістові поведінки після матчу групового етапу чемпіонату світу.