У США 22-річна жінка видала себе за 13-річну баскетболістку (відео)

Читать на русском
Автор
1796
Арліша Бойкінс
Арліша Бойкінс. Фото Screenshot

Жінка поплатилася за свій вчинок роботою

Поки росіяни намагаються повернутися до міжнародного баскетболу, ще один гучний скандал у цьому виді спорту стався за океаном.

Американський шкільний тренер "Черчленду" 22-річна Арліша Бойкінс видала себе за 13-річну баскетболістку та взяла участь у матчі проти "Траккерс". Про це повідомляє TMZ Sports.

За інформацією джерела, одна юна баскетболістка "Черчленду" не зуміла прийти на гру. Бойкінс вирішила вийти на паркет замість дівчинки, переодягнувшись у шкільну форму. Потім 22-річна жінка, як ні в чому не бувало, відіграла матч проти 13-річних дівчаток.

У результаті ця історія стала надбанням громадськості. Арлішу та головного тренера "Черчленду" звільнили. Крім того, школа ухвалила рішення знятися зі змагань цього сезону.

У мережі є відео з грою Арліші (чорна форма, №1) проти дітей.

Раніше повідомлялося, що литовські вболівальники влаштували спекотний прийом сербам у матчі Євроліги "Жальгіріс" — "Црвена Звєзда".

Нагадаємо, на фронті загинув фанат "Київ-Баскета" Олексій "Май" Ачкасов. Він стояв біля витоків створення фанатського руху БК "Київ-Баскет".