У США оваціями зустріли футболістів, які борються за Україну (відео)

Читать на русском
Автор
Гравці Української ліги американського футболу відвідали США
Гравці Української ліги американського футболу відвідали США. Фото Screenshot

Українських футболістів тепло зустріли у Штатах

Національна футбольна ліга (НФЛ) висловила підтримку Україні на церемонії нагородження за підсумками сезону. Крім того, там вшанували пам’ять загиблих на війні українських гравців в американський футбол.

Під час святкового заходу було показано відеозвернення президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляє NFL Network у Twitter.

"Від імені всіх, хто змагається за свободу України та всього світу, я хочу подякувати кожному з вас за вашу допомогу та підтримку. Сьогодні я звертаюся до вас, поки тисячі наших хоробрих чоловіків та жінок змагаються на полі бою в Україні.

Серед них на лінії фронту є гравці Української ліги американського футболу, які поділяють любов до гри. Наша команда, включаючи цих чоловіків, виборює свободу з нашими партнерами. Водночас ми даємо надію усьому світу”, – заявив Зеленський.

Захід також відвідали гравці Української ліги американського футболу, які служать у лавах ЗСУ. Спортсменів привітали оваціями.

Додамо, що НФЛ зняла документальний фільм про гравців в американський футбол, які боролися та борються за Україну проти російських окупантів.

Раніше повідомлялося, що на одному із матчів у Європі трибуни влаштували овацію українським воїнам-футболістам.

Нагадаємо, легенда американського футболу України та талановитий лікар Дмитро Сербін був убитий окупантами під час евакуації поранених солдатів.