На війні проти окупантів загинув відомий український тренер

Читать на русском
Автор
1966
Михайло Кравченко
Михайло Кравченко. Фото fau.ua

Наставник юних пілотів віддав життя за батьківщину

На війні проти російських окупантів загинув член Комітету картингу Федерації автоспорту України, організатор багатьох змагань з картингу, тренер Михайло Кравченко. Напередодні стало відомо про загибель на фронті українського футболіста, котрий приїхав захищати батьківщину з Польщі.

Про смерть Михайла повідомляє офіційний сайт Федерації автоспорту України. Герой служив у 58-й окремій мотопіхотній бригаді імені гетьмана Івана Виговського. У нього залишилася дружина та двоє дітей.

"Значну частину свого життя Михайло віддавав автомобільному спорту. Член Комітету картингу FAU, організатор та функціонер на численних змаганнях з картингу, тренер юних пілотів, прекрасна людина та чудовий батько. Восени минулого року його донька Марія виступала в складі української команди на FIA Motorsport Games. Йому було 46 років…

Автомобільна Федерація України висловлює свої найглибші співчуття рідним та близьким Михайла Івановича", — йдеться у повідомленні Федерації.

Нагадаємо, під Бахмутом (Донецька область) загинув український футболіст-воїн Роман Скрипнюк. Крім того, на фронті російські загарбники вбили колишнього гравця в американський футбол Володимира Ніколаєнка, який захищав Україну на Донбасі.