"Це вже не країна": легенда російського спорту піднесла путіна і нарвалася на критику

Читать на русском
Автор
2445
Ірина Вінер та Володимир Путін
Ірина Вінер та Володимир Путін. Фото Forbes.ru

Росіяни вважають, що гімн та прапор піднімається ніяк не для президента

Легенда російського спорту, заслужений тренер росії з художньої гімнастики Ірина Вінер зізналася, що сенс її життя — порадувати диктатора володимира путіна.

Про це вона сказала під час бесіди із російськими ЗМІ у день свого 75-річчя.

"Я відразу сприймала свою професію як дар божий. Дар божий, який виражається у творчості, мистецтві та поєднанні спорту та культури руху. Вища нагорода – це визнання того, що твої учениці найкращі у світі та на честь них, як і на честь президента росії, грає гімн і підіймається прапор", — сказала вона.

Такі слова не залишилися поза увагою російських уболівальників. У коментарях до публікації вони обурилися словами спортсменки. Росіяни вважають, що гімн та прапор піднімається ніяк не для президента, а для всього народу. Також спортсменку викрили в тому, що вона навмисно намагається звеличувати путіна перед росіянами.

Раніше "Телеграф" писав про те, що нещодавно олімпійська чемпіонка в танцях на льоду Тетяна Навка заявила, що її чоловік, прес-секретар президента росії дмитро пєсков нібито не допомагає їй у питанні отримання кремлівських грантів. У мережі посміялися з слів колишньої фігуристки.