"Приниження та знущання": росіян повернули у світове плавання, але фанатам це не подобається

Читать на русском
Автор
1126
Символіки росії на турнірах не буде
Символіки росії на турнірах не буде. Фото Колаж "Телеграфу"

Спортсменам доведеться узгоджувати дизайн форми і не лише

Спортсменів з росії та Білорусі повернули у змагання під егідою Міжнародної федерації плавання. Участь у турнірах вони зможуть взяти, але при величезній кількості обмежень.

Як повідомив офіційний сайт організації, представники цих країн зможуть виступати у нейтральному статусі. Крім того, росіяни та білоруси не зможуть виступати у командних дисциплінах.

У повідомленні World Aquatics йдеться, що рішення про повернення росіян ухвалили після масштабних консультацій та обговорень.

"Було прийнято рішення про низку критеріїв, які дозволять спортсменам з російськими та білоруськими паспортами брати участь у майбутніх змаганнях як індивідуальні нейтральні спортсмени", - зазначили в організації.

Водночас росЗМІ пишуть, що їхнім спортсменам також заборонили ходити на прес-конференції та спілкуватися зі ЗМІ під час турнірів. Крім того, росіянам та білорусам доведеться узгоджувати дизайн форми, щоб у ній нічого не видавало належність спортсменів до їхньої країни.

На це усі відреагували російські фанати. Вони вважають, що у "такому приниженні не можна брати участі". Хоча деякі все ж таки розуміють, що їх спортсменів покарали справедливо, оскільки рф веде криваву війну проти українського народу.

Раніше "Телеграф" писав про те, що нещодавно з росії втік зірковий футболіст.