"Погано відсудив – під Бахмут": український клуб нацькував ТЦК на арбітрів

Читать на русском
Автор
Футбольний суддя
Футбольний суддя. Фото pixabay.com

Український футбол не перестає дивувати

Неназваний український футбольний клуб використав представників ТЦК, щоб налякати суддівську бригаду. Напередодні у Тернополі пролунав скандал із побиттям, у злочині підозрюють співробітників ТЦК.

Про це розповів журналіст Михайло Співаковський у випуску "ТаТоТаке" на YouTube. За його словами, до суддів, які припустилися помилок в обидві сторони, підійшов представник господарів і заявив, що з ними хочуть поговорити. Як виявилося, відразу після поєдинку на арбітрів чекали представники ТЦК для перевірки документів. Делегат матчу став на захист арбітрів.

"Хто погано відсудив – під Бахмут відразу. Що відбувається, куди ми повертаємось? Це навіть не 90-ті роки, це якісь 30-ті роки минулого століття.

Я свідомо не назвав сьогодні клуб, котрий займається цим. Хоча у футбольному світі, я впевнений, про це знають майже всі. Якщо я назву клуб, то це буде шок-контент помножений на два”, — заявив Співаковський.

Нагадаємо, в Україні прогриміли матчі 10-го туру у вищому дивізіоні країни. Сенсацією ігрового тижня стала поразка "Динамо" у поєдинку проти "Полісся".