Спортсмен розгнівав українців, розповівши про користь футболістів під час війни

Читать на русском
Автор
807
Півзахисник Єгор Коваль висловився про користь футболістів
Півзахисник Єгор Коваль висловився про користь футболістів. Фото facebook.com/GeneralStaff.ua, УПЛ

Молодий гравець підтримав своїх колег, які, схоже, забули про війну

Український футболіст, колишній гравець "Металіста-1925" Єгор Коваль заступився за своїх колег, які відпочивали у розважальному закладі під час комендантської години у Києві.

Про це повідомляє Football Hub у Telegram. Коваль у відповідь на критику гравців відзначив велику роль футболістів під час повномасштабної війни в Україні. На його думку, гравці віддають у казну держави великі гроші, а тому їх не варто критикувати.

"Футболісти грають на благо України. Існує податок і військовий збір, який становить 20% від зарплати. А тепер прийди до тями й подумай чи порахуй, які гроші йдуть з футболістів у скарбницю та на війну. І скільки йде з таких, як ти, які пишуть із закритих облікових записів без фоток", — написав Коваль у відповідь на критику.

Нагадаємо, у новому розслідуванні журналіста "Української правди" Михайла Ткача про нічний клуб Boho club, який працював у Києві під час комендантської години засвітилися троє гравців молодіжного "Динамо": вінгер Дмитро Кремчанін, центральний півзахисник Кирило Осипенко та нападник Владислав Герич.

Після цього нападник "Гірника-Спорт" Артем Нижник розкритикував журналістів. До слова, його підтримали велика кількість футболістів.