У рф оголосили про перемогу на "віртуальній Олімпіаді", про проведення якої ніхто не чув

Читать на русском
Автор
Російські спортсмени на Іграх Брікс
Російські спортсмени на Іграх Брікс. Фото t.me/minsport_russia

У ПАР пройшли Ігри БРІКС

Всі російські спортсмени, які брали участь у так званих Іграх БРІКС, вибороли медалі, а збірна рф виграла медальний залік змагань.

Про це повідомило Міністерство спорту росії. Ігри БРІКС проходили з 18 по 21 жовтня у Дурбані (ПАР).

Збірна росії у складі 34 атлетів сумарно здобула 59 нагород (35-12-12), посівши перше місце в медальному заліку Ігор і випередивши Китай, Індію та ПАР. Додамо, що спортсмени змагалися у шести видах спорту: плавання, теніс, бадмінтон, пляжний волейбол, настільний теніс та спорт для осіб із ураженням опорно-рухового апарату (дисципліни настільний теніс та теніс на візках).

У мережі відзначили, що змагання проходили в умовах максимальної конспірації, а росія чомусь вирішила зробити Ігри таємними аж до їх закриття. До речі, російські телеканали навіть не транслювали цей турнір.

Напередодні у рф запропонували проводити змагання з гандикапом, в рамках яких будь-хто може перемогти найкращих спортсменів світу.

Нагадаємо, МОК рекомендував спортивним федераціям допускати росіян та білорусів до участі у змаганнях у нейтральному статусі (без прапора та гімну). Рішення щодо Олімпіади-2024 у Парижі поки не прийнято.