"Вони клопи в порівнянні з росією!": радянський чемпіон образив цілу націю

Читать на русском
Автор
Олександр Тихонов
Олександр Тихонов. Фото Screenshot

Легендарний спортсмен скотився до рівня звичайного клемлівського пропагандиста

Чотириразовий олімпійський чемпіон з біатлону (естафета) Олександр Тихонов знову образив шведів.

Відповідну заяву Тихонова наводить Р-Спорт. На цей раз радянському чемпіону не сподобалося те, що шведські лижники масово відмовилися виступати з росіянами. А 26 жовтня рада Міжнародної федерації лижних видів (FIS) продовжила усунення російських спортсменів від міжнародних змагань.

"Шведам взагалі треба влаштувати "льодове побоїще". Вони клопи в порівнянні з росією! Я завжди говорив і говоритиму: треба поважати росію і росіян.

Олена Валеріївна (Вяльбе) – молодець! Треба змагатись один з одним. Ми маємо багату країну, достатньо стадіонів, гарний графік турнірів. На нас абсолютно не вплине це усунення. Не пропадемо", – сказав Тихонов.

Тихонов істерить далеко не вперше. Нещодавно Олександр висловився на тему дискваліфікації російського хокеїста Івана Федотова, якого покарала Міжнародна федерація хокею (IIHF) за незаконний перехід до російського ЦСКА. Радянський чемпіон порівняв себе зі Сталіним, а також пригрозив цивілізованим країнам кулаком самопроголошеного президента РБ олександра лукашенка.