"Може коштувати "Арсеналу" титулу": в Англії назвали Зінченка проблемою

Читать на русском
Автор
659
Олександр Зінченко
Олександр Зінченко

Українського футболіста назвали "проблемою" "Арсеналу"

Колишній гравець збірної Англії Майкл Грей розкритикував футболіста "Арсеналу" та збірної України Олександра Зінченка після гри з "Ліверпулем" (1:1).

Відповідний коментар Грея наводить talksport. Майкл вважає Олександра слабким лівим захисником, який не стежить за полем і слабо грає один в один.

"Буду з вами чесним, бачив Зінченка не тільки в матчі з "Ліверпулем", який був дуже важливим. Думаю, Олександр може коштувати "Арсеналу" титулу АПЛ. Ось як це велика проблема.

Не критикую його і не говорю, що він жахливий футболіст, бо це не так. Він грав за "Ман Сіті", робив це вже раніше, як грає зараз в "Арсеналі". Іноді його досить важко критикувати, якщо взяти останні 1,5 роки та врахувати, що він та його родина пережили. Але якщо оцінювати футбол і те, що я бачив – Зінченко – проблема для "Арсеналу", — заявив Грей.

Додамо, що у поточному сезоні Зінченко зіграв у 23 матчах за Пушкарів у всіх турнірах, відзначившись 1 голом та 1 асистом. Каноніри йдуть другим у турнірній таблиці АПЛ, відстаючи від "Ліверпуля" на 2 очки та маючи гру в запасі.

Раніше повідомлялося, що Зінченко поцілував одноклубника під час матчу АПЛ. До цього Олександр відзначився феноменальною технікою у грі чемпіонату Англії проти "Брентфорду".