"Майбутня зірочка": Світоліна зворушила шанувальників, з’явившись із крихітною дочкою на презентації (фото)

Читать на русском
Автор
1334
14 січня українка стартує на Australian Open
14 січня українка стартує на Australian Open. Фото instagram.com/elisvitolina

Маленька Скай підтримуватиме маму на Australian Open

Українська тенісистка Еліна Світоліна готується до старту відкритого чемпіонату Австралії. А в перервах між тренуваннями ходить Мельбурном з маленькою донькою Скай.

11 січня Світоліна опублікувала у своєму акаунті в Instagram кілька фото з презентації ігрової форми, в якій вона виступатиме на Australian Open. На свiтлинах українка показує доньці, якій у жовтні виповнився лише рік, тенісні м’ячики та інші аксесуари для гри.

Cвітоліна долучає маленьку Скай до світу тенісу

На презентації дочка Світоліної з’явилася в одязі такого ж салатового кольору, як і ігрова форма мами. Ці фото зворушили шанувальників української тенісистки. "Майбутня зірочка", "Дві красуні", "Ви обидві прекрасні!" — такі коментарі залишили фоловери Світоліної.

На презентації Світоліна та її дочка з’явилися в одязі однакового кольору

Нагадаємо, що в липні 2021 року Світоліна вийшла заміж за французького тенісиста Гаеля Монфіса. У жовтні 2022 року вони стали батьками – на світ з’явилася дочка, яку назвали Скай. Зоряна пара та їх дитина проживають у Монако.

Такі коментарі залишають шанувальники Світоліної

Зазначимо, що вже 14 січня Світоліна стартує на відкритому чемпіонаті Австралії. Першою суперницею українки буде 18-річна місцева тенісистка Тейла Престон. У разі проходження цього нескладного бар’єру Світоліна в 1/32 фіналу зіграє з переможницею пари Кайла ДейВікторія Томова. Раніше у своїй кар’єрі українка двічі діставалася чвертьфіналу Australian Open (2018-го та 2019 року).

Раніше "Телеграф" писав, що Світоліна поступилася у фіналі турніру WTA в Окленді американці Коко Гауфф. Також ми повідомляли, що українська тенісистка отримала нагороду "Повернення року" від Eurosport.