Як продовжити час роботи смартфона: секрет, про який ви не здогадуєтеся

Читать на русском
Автор
32621
Важливо використовувати тільки "рідний" зарядний пристрій
Важливо використовувати тільки "рідний" зарядний пристрій

Рекомендації, які допоможуть продовжити тривалість роботи пристрою.

Щоб продовжити життя своєму смартфону та не витрачатися на його ремонти, важливо правильно заряджати свій гаджет. А якщо робити це неправильно, то будьте готові до того, що у відповідальний момент ваш телефон може розрядитися і вимкнеться. Що робити, щоб він працював довше?

Як повідомляє видання belnovosti, є кілька хитрощів, які допоможуть продовжити час роботи акумулятора. Знаючи ці "секретики" ваш телефон буде працювати набагато довше і вимкнутись у найнесподіваніший момент.

Як продовжити час роботи акумулятора

  • Перше, що потрібно зробити, так це перевірити, які саме програми "зжирають" енергію телефону, зазирнувши у відповідний розділ у налаштуваннях свого гаджета. Уважно їх перегляньте, можливо без деяких їх можна обійтися, видаливши їх.
  • Також корисно встановити економний режим енергії на найвищий рівень.
  • Не забувайте, що екран є головним споживачем енергії, тому краще видалити всі зайві програми, які підвищують навантаження.

Також пам’ятайте, що одна з головних помилок практично всіх користувачів мобільних телефонів – це "нічна" зарядка. Акумулятор заряджається всього за кілька годин, а частина ночі, що залишилася, знаходиться під напругою, що згубно позначається на гаджеті і його терміні "придатності".

Раніше "Телеграф" писав, які звички "вбивають" смартфон раніше, а також які речі і чому не варто і навіть небезпечно тримати поряд з мобільним телефоном.