Привезли з Близького Сходу: рідкісну Ferrari 612 Scaglietti без пробігу помітили в Україні

Читать на русском
Автор
2820
Ferrari 612 Scaglietti
Ferrari 612 Scaglietti. Фото londonmotorcars

Це фактично капсула часу

Незважаючи на війну, українці продовжують скуповувати рідкісні, колекційні та раритетні автомобілі. Це хороший спосіб вкласти зароблені гроші, а заодно похизуватися перед знайомими своїми колекціями.

Так, учора на українських дорогах помітили новеньку Ferrari 612 Scaglietti з фактично нульовим пробігом (26 км).

Хто власник авто, наразі невідомо, але є інформація, що це Ferrari 612 Scaglietti викупили з великої колекції на Близькому Сході. Зазначимо, що колір авто доволі рідкісний, називається він Rubino Micalizzato. Це спеціальний фірмовий колір, який мав багато підтонів і виглядав дуже вишукано. Випускався він в обмеженій кількості.

Що відомо про Ferrari 612 Scaglietti

Ferrari 612 Scaglietti

Ferrari 612 Scaglietti — це спортивний автомобіль класу Gran Turismo, який вироблявся італійською компанією Ferrari з 2004 по 2010 рік. Ця модель названа на честь скульптора і дизайнера Серджіо Скальєтті, який був близьким другом засновника Ferrari, Енцо Феррарі.

Основні характеристики Ferrari 612 Scaglietti:

Ferrari 612 Scaglietti

Автомобіль мав ексклюзивний і стильний дизайн, розроблений під керівництвом Франка Стелло, головного дизайнера Ferrari.

Автомобіль 612 Scaglietti оснащувався 5.7-літровим V12-двигуном, який розвивав потужність приблизно 540 кінських сил. Завдяки цьому двигуну автомобіль є дуже швидким та спроможним розганятися до 100 км/год всього за 4 секунди.

Ferrari 612 Scaglietti випускали у 2 варіантах — з 6-ступіненевою механічною коробкою передач або 6-ступеневою автоматичною коробкою F1.

Ferrari 612 Scaglietti призначений для подорожей на великі відстані, тому у салоні були розкішні сидіння та ціла система сучасних функцій для безпеки та комфорту.

У 2011 році Ferrari представила наступника моделі 612 Scaglietti — Ferrari FF, спортивне купе з чотирма сидіннями та повнопривідною системою.

Раніше "Телеграф" розповідав, що в Україні продають рідкісний 600-сильний Гелендваген за шалені гроші.