Названо 5 найнадійніших кросоверів за ціною до $10 тисяч

Читать на русском
Автор
1544
Позашляховики
Позашляховики. Фото motorcar.com.ua

Вони прослужать вам ще купу років

Важко знайти дійсно надійний та якісний позашляховик чи кросовер, ціна якого не перевищуватиме 10 тисяч гривень. Але якщо розбиратись в темі і переглянути пропозиції на вживаному ринку, можна знайти щось дійсно достойне.

Перелік із п’яти моделей найнадійніших позашляховиків або кросоверів опублікували експерти порталу AutoEvolution. Усі вони не старші ніж 13 років і коштують менш як 10 тисяч доларів.

Toyota RAV4 2013 року випуску

Toyota RAV4 2013 року випуску

Експерти визнали цю модель однією з найкращих на вживаному ринку. Це компактний кросовер від японського виробника Toyota, що входить у п'яте покоління моделі. Автомобіль пропонує привабливий дизайн і просторий салон. Водночас він є дуже надійним — це вже характерно для бренду Toyota. Доступні бензинові та гібридні версії.

У RAV4 2013 року випуску є широкий вибір функцій безпеки, зокрема система безпеки STAR Safety System, система навігації, клімат-контроль, задня камера тощо. Автомобіль оснащений системою повного приводу, що робить його зручним для водіння як в місті, так і поза ним.

За ціною до 10 тисяч доларів ви можете придбати базову комплектацію RAV4 з 2,5-літровим бензиновим двигуном потужністю 176 кінських сил на "автоматі".

Honda CR-V 2012 року випуску

Honda CR-V 2012 року випуску

Цей автомобіль також вирізняється високою якістю збірки та надійністю. Тому автомобіль цієї марки можна без вагань купувати на вторинному ринку. Honda CR-V 2012 — це стильний компактний кросовер, який має сучасний дизайн, просторий салон, ефективний бензиновий двигун та надійні системи безпеки. Зручність сидінь, великий багажник і економія пального роблять цей автомобіль дуже популярним.

За ці гроші ви можете придбати Honda CR-V 2012 року випуску з 2,4-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю у 185 кінських сил, який пропонується з автоматичною коробкою передач. У базову комплектацію входять безключовий доступ, мультимедійна система, мультируль і так далі.

Ford Edge 2010-2011

Ford Edge 2010-2011

Якщо вам треба більший позашляховик, зверніть увагу на Ford Edge першого покоління. Тобто 2010-2011 років випуску. Ця модель випускалася на ринок з 2 типами двигунів — 3,5-літровим на 285 кінських сил та з повним приводом, і 2-літровим, на 240 к.с.

Щодо своєї зовнішності, то, автомобіль вражає сучасним дизайном і великими пропорціями. У кабіні вас вразить якість матеріалів та зручність сидінь. Edge може вмістити до п'яти пасажирів, а великий багажник робить його практичним для сімейного використання або довгих подорожей.

Honda Pilot 2010-2011

Honda Pilot 2010-2011

Honda Pilot 2010-2011 — це великий кросовер від японського виробника Honda, призначений для сімейного використання. Зовнішній вигляд Pilot відрізняється масивною конструкцією та просторим салоном, який може забезпечити місце для восьми пасажирів у трьох рядах сидінь. Широкий і високий профіль автомобіля надає відмінну видимість на дорозі та забезпечує велику вантажопідйомність.

Щодо технічних характеристик, Pilot оснащений надійним 3.5-літровим V6 двигуном, який забезпечує задовільну потужність і ефективність споживання пального для свого класу. За 10 тисяч доларів на ринку можна знайти автомобіль у різних комплектаціях — навіть з камерою заднього вигляду, підігрівом сидінь та шкіряним салоном.

Chevrolet Tahoe 2010—2011 років випуску

Chevrolet Tahoe 2010—2011 років випуску

На 5 місці рейтингу опинився повнорозмірний позашляховик у базовій комплектації з позначкою LS. Це SUV, вироблений американським автовиробником Chevrolet. Модель відома своїм потужним і надійним характером. Її вибирають ті, хто потребує великого і комфортабельного автомобіля. Ззовні Tahoe вражає масивною конструкцією та впізнаваним дизайном, включно з великою хромованою решіткою радіатора та потужними колісними арками.

Під капотом Tahoe 2010–2011 можна знайти потужний 5,3-літровий V8-двигун. Салон тут дуже просторий, здатний вмістити до 8 пасажирів. Є також великий багажник. Серед технологічних можливостей варто зазначити систему навігації, просунуту аудіосистему, а також передові системи безпеки.

Раніше "Телеграф" розповідав про три найгірші марки авто для зими. Якщо ви є їх власником, краще залишити машину в гаражі до весни.