Захоплююче видовище: Tesla Cybertruck із додатковим вантажем зміг перегнати Porsche 911 (відео)

Читать на русском
Автор
563
Tesla Cybertruck проти Porsche 911
Tesla Cybertruck проти Porsche 911. Фото скриншот Youtube

Маск, як завжди, зіграв на нервах публіки

Учора американський бізнесмен Ілон Маск, який є власником компанії Tesla, провів грандіозну презентацію свого пікапа Cybertruck. Перші поставки вже почались, але партію з 10 штук отримають лише обрані співробітники компанії.

Маск розказав про кузов свого пікапа, а також запропонував оцінити його динамічні характеристики. Зокрема, він продемонстрував відео, на якому зображено драг-рейсинг Cybertruck та Porsche 911.

За скільки Tesla Cybertruck розганяється з нуля до сотні

Перед показом відео Ілон Маск розказав, що для тестування купили новенький Porsche 911 модельного року 2023. У ролику видно, що спорткар значно відстав від пікапа. Глядачі були в шоці ще й від того, що в кінці відео виявляється, що під час тестування Tesla Cybertruck тягнув такий же Porsche 911.

В кінці на екрані розсекречуються динамічні характеристики — Tesla Cybertruck прискорюється до 96 км/год всього за 2,6 секунди. Варто зазначити, що не кожен спорткар володіє такими характеристиками розгону.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Маск відправив Tesla Cybertruck тонути в морі. На відео видно, що автомобіль прямує до океану та заїжджає у воду. Ймовірно, компанія хотіла перевірити здатність фургона долати водні перешкоди. Що з цього вийшло?