Проїде 400 тисяч км і навіть більше: названо краще семимісне авто у світі

Читать на русском
Автор
1548
Citroen C4 Picasso II покоління
Citroen C4 Picasso II покоління. Фото The Drive

Це авто прослужить багато років

Легкові автомобілі, особливо семимісні, вважаються не такими надійними, як позашляховики. Але і серед них можна знайти доволі достойні варіанти.

Одним із таких є Citroen C4 Picasso II покоління, тобто 2014-2018 років випуску. Експерти iSeeCars вважають, що саме це авто може з легкістю проїхати понад 400 тисяч кілометрів і не вимагати ремонту. Розповідаємо, чим особлива ця модель.

В Україні Citroen C4 Picasso з приставкою Grand можна знайти за 10-18 тисяч доларів, залежно від стану та пробігу. Це дуже невеликі гроші, як на семимісний автомобіль.

Citroen C4 Picasso: технічні характеристики та особливості

Експерти вказують, що ця модель має просторий салон, комфортний та технологічно просунутий. Автомобіль оснащено автоматичною трансмісією, яка вважається надійною. Є також варіант з механічною КПП.

Вибір двигунів великий — бензинові на 1,6 літра з потужністю в 120 та 150 "коней" та 1,6-літровий дизельний на 115 та 120 кінських сил. Радять обирати саме останній варіант, він вважається надійнішим.

Щодо зовнішнього вигляду, то Citroën славиться своїм вишуканим та нестандартним дизайном, і C4 Grand Picasso не є винятком. У салоні використовуються сучасні технології — різноманітні системи безпеки, інфойтмент-система, у деяких комплектаціях є панорамний дах тощо.

Раніше "Телеграф" розповідав про 6 найгірших моделей авто з США. Їх не можна купувати у будь-якому випадку.