В Україні помітили легендарний 25-річний суперкар Mitsubishi

Читать на русском
Автор
Mitsubishi GTO 1997 року випуску
Mitsubishi GTO 1997 року випуску. Фото https://www.instagram.com/p/C0yleP3I7XU/

Це вже справжня історія

В гаражах українських автовласників часом можна виявити унікальні, ексклюзивні та старовинні автомобілі. Наприклад, нещодавно на продаж виставили легендарний спорткар Mitsubishi GTO.

Судячи з фото, він 25 років простояв в гаражі. Фотографії суперкара в одному з дворів Києва публікує autobazar_ua1 на своїй сторінці в Інстаграмі.

Що відомо про Mitsubishi GTO 1997 року випуску

Mitsubishi GTO 1997 року є частиною третього покоління моделі GTO, яка також відома як Mitsubishi 3000GT у Сполучених Штатах. Цей спортивний автомобіль випускався у період з 1990 по 2001 рік.

Зазвичай автомобіль комплектувався 3,0-літровим V6 з турбонаддувом та автоматичною коробкою передач. Це дозволяло спорткару розвивати понад 300 кінських сил.

Mitsubishi GTO спроєктували як спортивний автомобіль з високими характеристиками продуктивності, заднім або повним приводом. Він має аеродинамічну форму, спортивний зовнішній вигляд, задній спойлер. У салоні — спортивні сидіння.

На жаль, власник авто не повідомляє ціну. Але такі автомобілі в Україні можуть коштувати від 6 і до 35 тисяч доларів, залежно від стану та пробігу.

Раніше "Телеграф" розповідав, який Audi після 13 років експлуатації приїжджає до СТО у чудовому стані. Механіки хапаються за голову, коли відкривають капот цього авто.