Цього не знають навіть досвідчені водії: названо найнебезпечніші місця на парковці

Читать на русском
Автор
943
Паркування
Паркування. Фото ТСН

Це зменшить ризики, що хтось пошкодить ваше авто

Те, чи не зачепить ваше авто інший транспортний засіб, залежить не лише від досвідченості водіїв. Є неочевидні місця на будь-якій парковці, які створюють ризик того, що ТЗ можуть пошкодити.

Щоб мінімізувати ці ризики, варто знати, як і де правильно паркуватися. Про це розповідає досвідчений інструктор Михайло Дубатовк на своєму каналі в Youtube.

Паркування біля ями або калюжі

Якщо ви залишили своє авто біля ями або калюжі, інші водії можуть не захотіти заїжджати в них, бо не знають їхньої глибини. Об’їжджаючи перепони на своєму шляху, вони можуть зачепити припарковані поруч автівки. Не кажучи вже про те, що ваш транспортний засіб буде весь у багнюці, якщо інші автомобілі, проїжджаючи неподалік, змушені заїжджати у цю вибоїну.

Коли частина кузова виступає серед інших авто на парковці

Автомобілісти, шукаючи місце для паркування транспортного засобу у дворах чи у місцях, призначених для цього, повинні слідкувати за тим, щоб кузов авто не виступав серед інших. Особливо це стосується машин темного кольору чи у темну пору доби. Водій ТЗ, проїжджаючи повз, може просто не помітити його, зачепивши бампер чи навіть відірвавши його.

Не обирайте крайні місця на парковці

Бокові місця на парковці, біля проїзду, є доволі небезпечними. Так, ваш автомобіль ніхто не вдарить дверми збоку, але його можуть зачепити усі, хто повертають на парковку. Особливо якщо проїзд не широкий, а огляд обмежений.

Паркування на повороті автоінструктор також не рекомендує. Водій машини, яка проїжджає повз, може не вписатися в поворот, або ж її може занести.

Автор ролика радить завжди думати, як залишити авто так, щоб його ніхто не зачепив. Це мінімізує витрати на потенційний ремонт та вбереже вас від марних стресів.

Як повідомляв "Телеграф" раніше, елітний спорткар з тризубом за 7 млн втопили в озері. Ми дізналися, хто є його власником та що кажуть у страховій компанії.