Топ-4 недорогих авто, які зовні схожі на елітні моделі за 10 мільйонів (фото)

Читать на русском
Автор
893
Авто клони
Авто клони. Фото Автоцентр

Дизайн цих автомобілів частково або майже повністю скопійовано з дорогих моделей

Будь-який товар у світі (не лише в автомобільному світі), має копії. Це може бути або повна підробка дизайну, або дуже схожі риси. Так і на ринку автомобілів — є дорогі машини, які схожі на дешеві, або навпаки.

Ми зібрали топ-4 пари автомобілів, різниця між якими — мільйони гривень. При цьому виглядають вони дуже схоже.

Ford Puma 2020 (600 тисяч грн) та Aston Martin DBX (7 млн грн)

Ford Puma 2020  та Aston Martin DBX

Звісно, порівнювати їхню технологічну просунутість чи двигуни — не дуже хороша ідея. Але з точки зору дизайну усе дуже схоже — і решітка радіатора, і фари, і навіть сама форма кузова. Риси дорогого Aston Martin DBX проявляються у Ford Puma дуже чітко.

Hyundai Tucson 2021 (800 тисяч) та Lamborghini Urus (15 мільйонів)

Hyundai Tucson 2021 та Lamborghini Urus (15 мільйонів)

Напевно, в Lamborghini не дуже зраділи, коли побачили дизайн нового Hyundai Tucson у 2021 році — адже він дуже навіть схожий на суперкар італійського бренду.

У самій компанії Hyundai називають дизайн Tucson 2021 революційним та абсолютно новим. Проте це, схоже, не зовсім правда.

Ford Mondeo (700 тисяч) та Aston Martin (8 мільйонів)

Ford Mondeo та  Aston Martin

Дизайн Ford Mondeo останніх поколінь просто перекопіювали з елітних Aston Martin. Особливо впадає в око схожість передньої частини цих автомобілів. У Ford просто трішки змінили решітку радіатора і форму фар. Подивіться лише на форму капота і його вигини — це ж 1 в 1.

Renault Arkana (600 тисяч) та BMW X4 (2 мільйони гривень)

Renault Arkana та  BMW X4

Дешевий Renault Arkana дуже схожий на BMW X4. У Renault кажуть, що в Arkana гармонійно поєднуються плавні лінії та масивні контури, не розповідаючи про те, що дизайн майже повністю повторює BMW X4. Тому цей французький позашляховик називають народним BMW X4.

Раніше "Телеграф" розповідав, що електрокар від Chery з запасом ходу 900 км почали продавати. Він з’явиться в Україні уже найближчим часом.