Дмитро Разумков захворів на коронавірус

Читать на русском
Автор
524
Дмитро Разумков
Дмитро Разумков. Фото Facebook

Вірус виявив тест перед заходом.

Глава Верховної Ради Дмитро Разумков вдруге отримав позитивний тест на коронавірус. COVID-19 виявили випадково — в рамках формального тестування перед Ялтинською європейською стратегією (YES).

Про це політик повідомив в Facebook.

Разумков повинен був брати участь 11 вересня в дискусії про верховенство права в Україні. Тест, який він зробив напередодні заходу 10 вересня показав позитивний результат на захворювання. Як зазначає глава ВР — симптомів він не відчував. Самопочуття оцінює як добре, при цьому готується виступити онлайн при такій нагоді.

Попереду у Разумкова — самоізоляція і робота дистанційно.

Напередодні Разумков був присутній на масовому заході "Молитовному сніданку" восьмого вересня, який зібрав близько тисячі осіб.

Раніше "Телеграф" писав, що кількість заражень коронавірусом на добу в Україні перевищила 3,6 тисячі осіб. Кількість хворих зростатиме — позначаються святкування Дня Незалежності і початок навчального року. Не дати спалаху коронавірусу розширитися може тільки швидке тестування — при появі перших симптомів.

Вакцинація також може допомогти стримати зростання кількості хворих на коронавірус і повернути українцям звичайне життя, так як це сталося в Данії. Поки що в Україні готуються до "жовтої зони" і обговорюють, які привілеї отримають жителі країни, які встигли зробити щеплення.