"Мені не соромно за роботу": Гогілашвілі після скандалу зробив заяву (фото)

Читать на русском
Автор
1592
Олександр Гогілашвілі
Олександр Гогілашвілі. Фото detector.media

Чиновник також вибачився за свою емоційність та нестриманість

Заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі на фоні інформації про його звільнення після скандалу у Краматорську заявив, що написав заяву самостійно і заявив, що його ситуація стала показовим прикладом.

Відповідна публікація з’явилася на Facebook-сторінці чиновника у понеділок, 13 грудня. 

Гогілашвілі подякував за роботу колегам, які професійно виконують свої обов’язки, зокрема Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України.

"Так, я винен. Це показовий приклад для всіх, як не треба себе поводити. Мені соромно за свою емоційність та нестриманість, але мені не соромно за роботу, яку ми зробили за більш як 2 роки", — написав вже колишній заступник голови МВС.

Гогілашвілі після звільнення зробив заяву

Водночас у Міністерстві внутрішніх справ офіційно підтвердили, що Кабмін звільнив Олександра Гогілашвілі із займаної ним посади. Рішення ухвалили 13 грудня.

"Звільнити Гогілашвілі Олександра Генріховича з посади заступника Міністра внутрішніх справ України за власним бажанням", — йдеться у документі №1639-р від 13 грудня 2021 року.

Раніше повідомлялося, що скандал довкола заступника Монастирського почав розвиватися після того, як 11 грудня на одному з блокпостів у зоні ООС він з лайкою та погрозами накинувся на співробітника поліції, який не впізнав Гогілашвілі та попросив показати документи. 

Один з правоохоронців зняв усе, що відбувалося, на відео та виклав його у мережу. Поведінка чиновника МВС не залишилася без уваги з боку як керівника органу, де працює Гогілашвілі, так і з боку президента країни

Також "Телеграф" повідомляв, що наприкінці листопада Гогілашвілі вже відзначався зневажливою поведінкою щодо працівників поліції — у Києві чиновник накинувся на патрульного і лаявся, що той його не впізнав.