Тищенко зганьбився прямо в залі Ради — у соцмережах знущаються

Читать на русском
Автор
26795
Микола Тищенко знову сконфузився
Микола Тищенко знову сконфузився. Фото Відкриті джерела

Користувачів мережі конфуз Тищенка дуже порадував

Одіозний народний депутат Микола Тищенко, який лише вчора вкотре оскандалився, не заплативши у львівському ресторані, знову зганьбився. Нардеп, зважаючи на все, забув, з якого боку у нього знаходиться серце і під час виконання гімну у Верховній Раді поклав руку на правий бік.

Дивний жест нардепа добре видно на відеотрансляції із Ради.

Армія України знищує техніку росіян — фото дивіться у нашому Telegram

Зазначимо, що під час виконання державного гімну України заведено класти руку на серце на знак поваги до своєї Батьківщини та відчуття патріотизму. Багато депутатів Верховної Ради так і вчинили, проте Миколи Тищенка чомусь тримали руку праворуч.

Микола Тищенко
Тищенко, здається, забув, де в нього серце
Микола Тищенко

У мережі користувачів порадував черговий конфуз Тищенка, який стався буквально наступного дня після попереднього. Одні користувачі вирішили, що у нардепа проблеми з пам’яттю, інші навіть припустили, що у Тищенка дзеркально розташовані внутрішні органи.

Нагадаємо, що на Різдво Микола Тищенко відзначився привітанням, наприкінці якого дописав: "Христос Воскрес!". У мережі його слова сприйняли з гумором і почали вітати з Великоднем.

Трохи раніше нардеп зганьбився, коли знімав чергове відео для соцмереж біля меморіалу Голодомору в той час, як старенький пенсіонер їв хліб, узятий на тому ж місці.

Також Тищенко відомий своєю бійкою у Верховній Раді з колегою по цеху Гео Леросом, яку зафіксував на фото кореспондент "Телеграфа".