Загинув від власної зброї: нові подробиці ліквідації нардепа-зрадника Ковальова (оновлено)

Читать на русском
Автор
11945
Ковальов загинув від пострілу в голову з його власної рушниці Новина оновлена 29 серпня 2022, 20:07
Ковальов загинув від пострілу в голову з його власної рушниці

Колишнього "слугу народу" розстріляли з його власної помпової рушниці

Нардеп-зрадник і колаборант Олексій Ковальов, який напередодні був ліквідований у Херсонській області, загинув не від ножа, як про це повідомлялось напередодні. За оновленими даними, "слугу народу"-перебіжчика застрелили в голову, від чого він помер на місці. При цьому знаряддям убивства стала власна помпова рушниця Ковальова марки "Моссберг".

Уточнену інформацію опублікували російські телеграм-канали Baza та Astra. Виконавці ліквідації колаборанта проникли до його будинку в окупованому місті Гола Пристань близько 15:00 неділі, 28 серпня, і розстріляли його. Після цього вони також напали на його 38-річну співмешканку, поранивши її у шию ножем.

Відомо, що труп Ковальова знайшла його мати. Співмешканку зрадника, якій вдалось пережити напад, госпіталізували до центральної районної лікарні Голопристанського району Херсонської області. Її намагаються врятувати медики. Хто саме напав на зрадника та його коханку, наразі невідомо.

Пізніше Слідчий комітет росії офіційно повідомив, що розслідує вбивство Ковальова:

"За попередніми даними слідства, він загинув від вогнепального поранення, напад був скоєний учора вдома. Жертвою зловмисників також стала дівчина, яка жила разом із загиблим".

Як повідомляв "Телеграф", Ковальов одразу привітав окупацію Херсонщини за що отримав від загарбників посаду "заступника голови з питань сільського господарства". Вчорашній замах на зрадника був уже не першим – у червні його автомобіль підірвали, а сам він потрапив з пораненнями до лікарні.

Останнім часом на тимчасово окупованих територіях активізувалась діяльність партизанів. Так днями у Запорізькій області було знайдено мертвими окупаційного "мера" Михайлівки Івана Сушка та голову окупаційної "поліції" Андрія Рижкова.