Папа Римський зробив нову дивну заяву про війну в Україні

Читать на русском
Автор
2178
Папа Римський Франциск
Папа Римський Франциск. Фото reuters.com

Папа Римський закликав Україну та росію до діалогу

Папа Римський Франциск, який, за інформацією ЗМІ, хоче бути посередником у переговорах України та росії, знову заговорив про війну та необхідність діалогу.

Як передає видання Nova Agency, на думку понтифіка, війну, розв’язану росією в Україні, можна завершити без використання зброї.

"Я думаю про шалену війну, жертвою якої стала змучена Україна, та про багато інших конфліктів, які ніколи не будуть вирішені інфантильною логікою зброї, а лише м’якою силою діалогу", — передає видання слова Папи Римського.

Також глава Римо-католицької церкви розповів про те, що під час своєї нещодавньої поїздки до Бахрейну він також виступав за необхідність діалогу України та росії.

"Я теж зробив це, щоб звільнити місце в собі для тих, кого я зустрічав. Тому що без прийняття діалог залишається порожнім, очевидним, він залишається питанням ідей, а не реальності", — сказав Папа Римський Франциск.

Зазначимо, що раніше Папа Римський визнавався у допомозі з обміном полоненими, а якщо вірити словам російського посла у Ватикані, то процес відбувався з урахуванням списків, що передаються саме понтифіком.

У той же час Папа Римський потрапив у скандал у зв’язку зі своїми заявами про "прихильність до російського народу" У мережі почали висміювати його слова та малювати влучні карикатури.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Росія нібито готова до переговорів з Україною, якщо Київ "виявить добру волю".