"Воджу людей, а не псин": волонтерів із собаками-рятувальниками не хотіли впускати в автобус у Павлограді (відео)

Читать на русском
Автор
2106
Пошуково-рятувальний кінологічний загін "Антарес"
Пошуково-рятувальний кінологічний загін "Антарес". Фото facebook.

На водія написали скаргу

У Павлограді (Дніпропетровська область) водій автобуса вчинив справжній скандал і почав ображати волонтерів, які беруть участь у пошукових операціях.

У мережі обговорюють неприємну ситуацію, що виникла в одному із автобусів міста. За даними автора поста, дві дівчини-волонтерки з Павлоградського пошуково-рятувального кінологічного загону "Антарес" поверталися з тренування разом зі своїми собаками, проте коли вони хотіли сісти у громадський транспорт, то зіткнулися з проблемами. Справа в тому, що водій транспортного засобу почав виганяти дівчат через їхні чотириногі помічники.

"Водій ображає їх, не пускає в салон, потім, коли одна з дівчини в салон все ж таки потрапляє — зачиняє двері перед іншою. Залишивши її на зупинці — на морозі!", — стверджує автор поста.

Автор посту розповідає, що протягом шляху чоловік кричав і заявив, що наступного разу більше одного собаки не братиме, бо "возить людей, а не псин". Зазначається, що навіть слова про те, що ці собаки рятувальники шукають, зокрема, полеглих воїнів водій вирішив ігнорувати.

"Називав мене хворий, що я ту війну взагалі не бачила", — йдеться у пості.

Наголошується, що загін займається пошуками загиблих у Донецькій, Харківській, Запорізькій та Дніпропетровській областях. Дівчата зараз проходять тренування перед черговою поїздкою до прифронтових міст. Волонтери залишили скаргу на "Гарячій лінії" міського голови

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що голова "Слуги народу" Олена Шуляк потрапила до скандалу. Її звинувачують у неповазі до пораненого солдата.

Також ми повідомляли про те, що Kalush відповів на скандал із треком "російським би не дала" і ще більше розгнівав мережу.