У мережі запустили фейк про інфаркт Порошенка: хто це зробив і що кажуть соратники депутата

Читать на русском
Автор
2105
Петро Порошенко
Петро Порошенко. Фото Ян Доброносов, "Телеграф"

На інформацію вже відреагували прихильники Порошенка

Не дивлячись на війну в Україні час від часу продовжують виникати скандали і різноманітні провокації в політичних колах. Так, наприклад, мережу підірвала інформація про тяжку хворобу колишнього президента Петра Порошенка.

Її поширив Володимир Петров відомий продюсер, політтехнолог, якого ще називають "чорним піарником" і деякі пов’язують із Банковою. На своїй сторінці у Facebook він поділився резонансною новиною про те, що Петра Порошенка госпіталізовано у тяжкому стані після інфаркту.

На інформацію вже встигли відреагувати прихильники колишнього президента України. Зокрема, аналітик Павло Нусс заявив, що інформація про нібито інфаркт є фейком, акцентуючи на "провладності" джерела. Він зазначив, що Порошенко здоровий і перебуває у гарному настрої.

Втім, на цьому Петров не зупинився, опублікував пізніше "уточнену інформацію".

Хто такий Володимир Петров

Петров відомий як "чорний політтехнолог", продюсер, блогер, і навіть як кандидат у президенти України 2019 року. Став відомий завдяки блогу в Живому журналі, який він вів з 2000-х під псевдонімом Lumpen, пізніше створить однойменний YouTube-канал. Також він приєднався до створення відомої телепередачі "Дурнєв +1" з ведучим Олексієм Дурнєвим. Крім того, його проєктом є YouTube-канал "Ісландія".

З 15 грудня 2021 року Петров – ведучий телеканалу "Рада".

Незважаючи на те, що багато хто пов’язує його діяльність з Офісом президента, сам Петров роботу на нього всіляко заперечує.

Нагадаємо, раніше ми писали про новий скандал із екс-прикордонницею-мажоркою. Тепер Плантовська посміялася з того, у кого "немає грошей".

Також ми повідомляли про те, що спалахує скандал навколо адвоката Андрія Циганкова.