У шойгу новий ракетний удар по Україні назвали "відплатою": за що саме

Читать на русском
Автор
2784
Ілюстрація
Ілюстрація. Фото Відкриті джерела

росія називає "помстою" ракетний удар по Україні

У Міністерстві оборони росії вже встигли прокоментувати нічну масовану ракетну атаку по українським містам та об’єктах енергетичної інфраструктури. Цього разу рф знову відзначилася своїми цинічними заявами.

У росії визнали завдавання удару по Україні й назвали його "відповіддю за Брянську область", маючи на увазі недавню диверсію, відповідальність за яку взяв на себе "Російський добровольчий корпус". Про це повідомляється в одному з пропагандистських російських Telegram-каналів з посиланням на Міноборони рф.

"У відповідь на терористичні акції в Брянській області збройними силами російської федерації завдано масованого удару відплати", — йдеться у повідомленні.

Крім того, в Міноборони заявили про застосування гіперзвукових ракет "Кинджал" і прозвітували про ураження нібито ключових елементів військової інфраструктури України та об’єктів енергетики.

"Мети удару досягнуто. Усі призначені об’єкти вражені. Внаслідок сьогоднішнього удару по території України знищено місця базування ударних безпілотників", — сказали в Міноборони росії.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, що в ході масованої атаки на Львівщині ворожа ракета впала на будинки, в яких були люди. Відомо про загиблих.