"Залужний втік з грошима у Німеччину й омолодився": мережу розвеселила нова абсурдна теорія змови

Читать на русском
Автор
9249
Залужний і чоловік, якого сприйняли за "омолодженого" Залужного
Залужний і чоловік, якого сприйняли за "омолодженого" Залужного. Фото Колаж "Телеграфу"

Іншого чоловіка сприйняли і за Кирила Буданова

В мережі з’явилася чергова теорія змови, ще більш абсурдна, аніж те, що Петро Порошенко знав про повномасштабне вторгнення у 2019 році. Цього разу конспіролог накинувся на головнокомандувача Валерія Залужного та очільника ГУР Кирила Буданова.

У Twitter такий собі Юрій Федас публікує дописи, де розповідає, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний "накрав грошей, зробив омолодження та поїхав в Німеччину під іменем Сергій Литвиненко". На "доказ" Юрій публікує фото іншого чоловіка, який, на його думку, мав би бути схожим на Залужного.

Також Юрій Федас "викрив" і начальника Головного управління розвідки Кирила Буданова. За його словами, Буданов нині перебуває у Німеччині під іменем В’ячеслав Бадагов:

"Хочу зазначити, що пан Кирило Буданов зараз в Німеччини. Правильно я кажу панове @DI_Ukraine? Цікаво чи знає про це @KremlinRussia_E? Так хто там опущений, пане Вʼячеслав Бадагов чи правильно Буданов? Хто знає, той зрозуміє", — йдеться у дописі.

І хоча дописи на сторінці Юрія зазвичай не дуже популярні, саме ці пости користувачі мережі помітили, почали активно поширювати і довели його теорію до повного абсурду. До прикладу, переконують, що Юлія Тимошенко насправді перевтілилася на співачку Тейлор Свіфт. А сам Володимир Зеленський втік до Великої Британії та перевтілився на ведмедика Паддінгтона.

Скриншот
Скриншот

Варто наголосити, що Юрій Федас раніше погрожував автору Telegram-каналу "Бавовна", тому його досьє зібрала спільнота розслідувачів Molfar. Він виявився особою з психічними розладами, який 2018 року погрожував підпалити АЗС у Києві, якщо йому не дадуть 100 тисяч гривень.

Нагадаємо, що раніше інвестиційний банкір Сергій Фурса розкритикував людей, які вважають, що відключення світла в Україні не пов’язані з обстрілами. Частина мешканців країни вигадувала теорії змови, щоб пояснити дефіцит електроенергії у той час, коли росія бомбила електростанції. Тим часом російський ексчиновник Борис Мінц вважає російського диктатора путіна психічно нездоровим чоловіком, який також вірить у теорії змови.