Залужний привітав українців із Днем Конституції: "Правда на нашому боці"

Читать на русском
Автор
Валерій Залужний
Валерій Залужний. Фото facebook.com/CinCAFU

Головнокомандувач Збройними силами України Валерій Залужний слідом за президентом Володимиром Зеленським привітав співгромадян із Днем Конституції, який відзначають сьогодні, 28 червня.

Привітання опубліковано на сторінці головкому ЗСУ у Facebook.

У ньому Залужний зазначив, що у нинішній ситуації українській армії та народу доводиться захищати ключові постулати своєї Конституції.

"Суверенна, незалежна, демократична, соціальна, правова. А ще – єдина, міцна, відважна і готова чинити супротив непроханим гостям.

Щохвилини Збройні Сили протистоять російським окупантам, захищають суверенітет, територіальну цілісність та недоторканість нашої Батьківщини.

Весь український народ демонструє непохитну вірність та міць у важкій боротьбі за свої конституційні права та свободи. Правда на нашому боці.

З Днем Конституції України!" — написав він.

Для довідки. 28 червня 1996 року Верховна Рада затвердила основний документ нашої держави — Конституцію України. З моменту вторгнення російського агресора ця дата набула для українців особливого значення, оскільки символізує незалежність України, її свободу та цілісність. Попри те, що офіційно 28 червня – вихідний день, під час війни цей день є робітником.

Раніше "Телеграф" публікував добірку патріотичних привітань із Днем Конституції у листівках та картинках.