"Ну і дон з ним": син кадирова опублікував пост на підтримку батька, що "вмирає", але мережа не оцінила

Читать на русском
Автор
12734
рамзан кадиров
рамзан кадиров. Фото росЗМІ

Кадиров зник із соцмереж

По мережі продовжує циркулювати інформація про те, що глава Чечні рамзан кадиров хворий. А останнім часом тема різко загострилася і вже різні ЗМІ та інтернет-пабліки стверджують, що він нібито при смерті. При цьому інтриги всій ситуації додають неоднозначні пости родичів російського чиновника.

Про це повідомляє "Телеграф".

Так, наприклад, видання OBOZREVATEL, посилаючись на дані в мережі, пише, що у кадирова можуть відмовляти нирки. Хвороба нібито прогресує настільки стрімко, що навіть не допомагають процедури діалізу.

"Швидше за все, він незабаром помре", – передає видання слова колишнього прессекретар чеченського батальйону імені Шейха Мансура.

При цьому у цей час син кадирова адам постить у соціальних мережах дивні повідомлення. То він опублікує фотографію з батьком, супроводжуючи її молитвами, то відео про те, "як важко втратити батька, і що цінність батька можна зрозуміти тільки після його смерті".

Варто зазначити, що колись надзвичайно активний у соціальних мережах чеченець не публікував жодних своїх фото з 28 червня, та й невідомо, коли насправді було зроблено цю фотографію.

Тим часом у мережі вже активно обговорюють цю інформацію. І хоча думки з приводу її правдивості розділилися, більшість користувачів бажають кадирову "щасливого шляху".

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що погладший кадиров здивував користувачів мережі.

Також ми повідомляли, що у мережі пишуть про ліквідацію в Україні правої руки кадирова.