Польщу створив Сталін, поляки агресори, а "СВО" йде за планом: путін видав нову порцію маячні

Читать на русском
Автор
1237
росЗМІ

путін розповів росіянам про Польщу

Російський диктатор володимир путін провів чергове засідання Ради безпеки рф На ньому, крім іншого, глава кремля вибухнув новою пропагандистською маячнею. З його слів росіяни тепер дізналися про те, що СРСР не тільки "створив Україну", а й сучасну Польщу.

"Телеграф" зібрав нову порцію путінської маячні.

Польща хоче захопити Україну

"Польща хоче під "натівською парасолькою" сформувати якусь коаліцію і прямо втрутитися в конфлікт в Україні, щоб потім "відірвати" собі шматок пожирніше, повернути собі, як вони вважають, свої історичні території – сьогоднішню Західну Україну".

Польщу створив Сталін

"Завдяки СРСР та позиції Сталіна Польща отримала значні землі на заході — землі Німеччини. Західні території нинішньої Польщі — це подарунок Сталіна полякам".

Путін погрожує полякам

"Хочу нагадати, чим для Польщі закінчилася її агресивна політика (у минулому – Ред.) – національною трагедією 1939 року та втратою державності".

"Розв’язування агресії проти Білорусії означатиме агресію проти російської федерації. На це ми відповідатимемо всіма наявними у нас засобами".

СВО "за планом"

"Командування "СВО" ( війни проти України — Ред. ) діє професійно. Солдати та офіцери виконують свій обов’язок мужньо, стійко та героїчно".

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що путін розлютився через касетні боєприпаси для ЗСУ, але в мережі його підняли на сміх.

Також ми повідомляли, що путін видав безглуздий фейк про ЗСУ.