Пораненого поліцейського та собаку з сумними очима дістали з-під завалів: фото дня

Читать на русском
Автор
890
Росіяни завдали ударів по Кривому Рогу та Сумам
Росіяни завдали ударів по Кривому Рогу та Сумам. Фото Колаж "Телеграфу"

Для України важливе кожне врятоване життя

У мережі з’явилися унікальні кадри порятунку з-під завалів постраждалого поліцейського в результаті ракетної атаки росіян по Кривому Рогу, а також порятунку собаки після удару загарбників по Сумах. Для когось ці кадри здаються шокуючими, а для України це стало повсякденною реальністю на тлі повномасштабної війни.

Так, міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко опублікував у своєму Telegram-каналі фотографію постраждалого чоловіка після ракетного удару по будівлі поліції у Кривому Розі. Поруч із ним стоять рятувальники та намагаються витягнути чоловіка з-під завалів.

"Кривий Ріг: момент порятунку поліцейського з-під завалів. Дякую всім за врятовані життя", — написав він.

Ще один кадр, який не вартий нікого байдужим — порятунок собаки в місті Суми, яким росіяни завдали ударів. Фотографію опублікували у Telegram-каналі Міністерства внутрішніх справ України.

"Цього зляканого песика вдалося врятувати з-під завалів у Сумах, куди сьогодні вранці окупанти нанесли ракетний удар. На місці працюють усі необхідні служби, йде ліквідація наслідків обстрілу", — йдеться у повідомленні.

Також у МВС опублікували відео порятунку переляканої тварини, зазначивши, що Україні важливе кожне життя.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що вранці 8 вересня у більшій частині областей України було оголошено сигнал повітряної тривоги. Невдовзі після цього мешканці Кривого Рогу повідомили про вибухи у місті.