Сергій Сивохо помер: з’явилося підтвердження

Читать на русском
Автор
1970
Сергій Сивохо
Сергій Сивохо. Фото Ян Доброносов, "Телеграф"

Життя шоумена обірвалося на 55 році

Інформація про смерть Сергія Сивохи, українського телеведучого, гравця КВК та колишнього радника секретаря Ради національної безпеки й оборони підтвердилася. Його серце перестало битися 17 жовтня о 5:40.

Про це "Телеграфу" повідомили у пресслужбі артиста. Зазначимо, що причина смерті поки що не називається. Раніше в ЗМІ писали про те, що Сивоха мав важку хворобу.

До цього пропагандисти в мережі заявляли, що Сергій Сивохо нібито перебуває у лікарні у критичному стані та його відключатимуть від системи підтримки життя. Також з’являлася інформація, що у шоумена на тлі сепсису розвинулася поліорганна недостатність. Однак підтверджень цьому немає.

Водночас OBOZREVATEL пише, що причиною смерті шоумена стала хвороба легень, яка була хронічною. Він помер у Німеччині, а не в Донецьку, як у мережі раніше повідомляли пропагандисти.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що 8 жовтня померла герой України, відома актриса та співачка Ніна Матвієнко. Про трагедію повідомила її дочка. Артистці було 75 років.