Бубка більше року не мешкає в Україні: журналісти знайшли його величезний особняк біля Монако (фото, відео)

Читать на русском
Автор
7777
Сергій Бубка 15 місяців живе за кордоном
Сергій Бубка 15 місяців живе за кордоном. Фото Колаж

У селі неподалік Монако знайшли шикарний особняк Героя України, багаторазового чемпіона України та члена Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки, який нещодавно потрапив у скандал. Нерухомість записана на українця та його дружину Лілію.

Про це йдеться у новому розслідуванні "Української правди". Нещодавно СБУ відкрило кримінальне провадження проти спортсмена через можливу допомогу росії.

Відомо, що український спортсмен виїхав за кордон ще на початку липня 2022 року і з того часу більше не повертався до України. За версією журналістів, Сергій Бубка разом із сім’єю проживає у шикарному особняку на Лазурному узбережжі. Чоловік, схожий на молодшого сина спортсмена, регулярно виїжджає з території особняка. Залишив Україну він за два тижні до повномасштабної війни.

Вартість особняка невідома. Але, судячи з фото, на території ділянки крім двоповерхового будинку з терасою є власний басейн і сад, а також стоянка для кількох авто. На задньому дворі розташований батут. Їздить родина спортсмена на автомобілях із реєстрацією Князівства Монако.

Крім особняка, в українця Сергія Бубки та його брата є бізнес на окупованій території та в росії. Брати торгують паливом у Макіївці Донецької області, Волновасі та низці навколишніх населених пунктів. На другому році повномасштабного вторгнення фірма Бубки уклала кілька контрактів із російськими фірмами та установами на постачання палива. Сам спортсмен спростовує свою причетність до бізнесу на окупованих територіях України та в росії.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що у нардепа-втікача Петра Симоненка знайшли шикарний особняк під Києвом. Біля будинку є особистий ставок, а всередині все прикрашене позолотою у стилі "дорого-багато".