"Завантажуйте застосунок назад": "Дія" невдало пожартувала над користувачами про повістки (фото)

Читати російською
Автор

Офіційному акаунту довелося пояснюватися

Мінцифрі вирішили оригінально привітати українців із Геловіном. Але не всім припало до душі таке вітання.

Так, на сторінці "Дія" в Telegram з’явилося повідомлення про те, що програма нібито надіслала своїм користувачам жартівливе Push-повідомлення від імені ТЦК. Таким чином, вочевидь, у свято страху та веселощів Мінцифри вирішило пожартувати і злегка налякати своїх користувачів.

Однак, судячи з повідомлення в Telegram, "Дія" трохи перестаралася і користувачі масово вирішили видалити програму, через що офіційному акаунту довелося пояснюватися.

"Завантажуйте програму назад. "Дія" не розсилає повістки, навіть розробка такого сервісу не планується. Happy Halloween", — йдеться в повідомленні.

У коментарях під постом багато українців поставилися з гумором до розіграшу, але були й ті, хто його не зрозумів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що повісток у "Дії" не буде, але буде "цифрова мобілізація". Федоров розповів, що готують для українців і що з електронним реєстром.

Нагадаємо, про те, як зараз відбувається мобілізація, ви можете прочитати в інтерв’ю спікера Полтавського обласного ТЦК та СП майора Романа Істоміна "Телеграфу" під назвою "Про хвороби, з якими беруть у ЗСУ, про видачу повісток на вулиці і брехню роспропаганди: інтерв'ю з речником Полтавського військкомату, ч.II".

Раніше ми писали про те, що у військкоматі розповіли про те, де не можуть роздавати повістки.