У комбінезоні Zara і сандалях Saint Laurent: Меган Маркл з’явилася на публіці у легкому луці (фото)

Читати російською
Автор

Аналогічне вбрання бренду можна придбати лише за 28 доларів

Цієї п’ятниці, 15 вересня, молодшому синові короля Великої Британії Чарльза III, принцу Гаррі виповнилося 39 років. І хоча чоловік не відзначав день народження у колі королівських членів сім’ї, компанію йому склала скандальна дружина та колишня актриса Меган Маркл.

Цього дня герцоги Сассекські відвідали "Ігри нескорених" — Invictus Games, які у 2023 році проходять у Дюссельдорфі, Німеччина. Це міжнародні мультидисциплінарні змагання колишніх та діючих військовослужбовців, поранених чи тих, хто став інвалідом на службі. Змагання проводяться в різних країнах з 2014 року з ініціативи Гаррі. До речі, збірна України виборола 6 медалей у перший ігровий день.

На захід Меган Маркл прийшла в бюджетному аутфіті. Вона віддала перевагу світло-бежевому комбінезону з коміром від Zara (хоча ця конкретна річ більше не продається в роздрібних магазинах, можна купити аналогічну версію всього за 28 доларів, тобто трохи більш як 1000 грн).

Меган Маркл супроводжувала чоловіка на Ігри нескорених 2023. Фото: Getty Images

Дружина принца Гаррі доповнила образ однобортним піджаком у тон комбінезону та завершила лук чорними сандалями від Saint Laurent. В якості аксесуарів Меган обрала темно-зелену сумку Cesta Collective, золоті сережки-ланцюжки Bottega Veneta, золоте намисто з підвіскою у вигляді Зодіаку від Brilliant Earth, чорні сонцезахисні окуляри Krewe, а також годинник Cartier Tank та золотий браслет.

Принц Сассекський відмітив 39-річчя на змаганнях у Німеччині. Фото: Getty Images
Меган Маркл була у стильному та легкому комбінезоні Zara. Фото: Getty Images
Колишня актриса обрала золоті сережки-ланцюжки Bottega Veneta і намисто з підвіскою Brilliant Earth. Фото: Getty Images
Подружжя вболівало за своїх фаворитів. Фото: Getty Images

Нагадаємо, що в серпні принц Гаррі без дружини вирушив до Сінгапуру, щоб взяти участь у благодійному заході. Він був не один.