Чекатимемо на інтерв’ю Арестовича з дуже цікавими деталями про політику Зеленського - Олексій Гончаренко

Читать на русском
Автор
903
Арестович почав критикувати президента
Арестович почав критикувати президента. Фото radiosvoboda.org

Народний депутат Верховної Ради VIII та IX скликань Олексій Гончаренко спеціально для "Телеграфа" про звільнення Олексія Арестовича із ОП

Спікер української делегації у Тристоронній контактній групі переговорників щодо Донбасу, радник голови Офісу президента Андрія Єрмака — Олексій Арестович — заявив, що покидає ці посади.

Мовляв, йде за власним бажанням. При цьому розкритикував президента України Володимира Зеленського за те, що той "втратив драйв" та перетворився на бюрократа.

Зміна людей в оточенні Зеленського — скоріше правило, ніж виняток. Взяти на роботу людину і зробити так, щоб вона пішла — щось на рівні "пробіжки щоранку". Тож Арестович — не унікальна історія. Але показова.

Все виразніше видно, що політика Зеленського веде його до рейтингової ями. Сподіваються на його наступний президентський термін лише запеклі оптимісти в його оточенні. Арестович зрозумів це — і втік з корабля раніше, ніж той остаточно затоне.

Тепер чекатимемо інтерв’ю Арестовича з дуже цікавими деталями про політику Зеленського і про те, хто реально впливає на думки президента.

Щоправда, не знаю, наскільки народ зможе довіряти заявам Арестовича — скандального сексиста та фейкомета. Як мінімум, можна згадати його образи на адресу нардепа Ірини Геращенко, відмову переходити на спілкування українською мовою, нецензурщину, порівняння АТО з курортом. І при цьому він все одно залишався в команді від Зеленського. Так уже в багатомільйонній країні не вистачає людей, що в Офісі президента цінують таких персонажів!

Зрозуміло, що Арестович — не перший і не останній з тих, хто залишає корабель Зе-влади, котрий тоне. Наступним буде будь-хто. Я особисто прогнозую відхід Сергія Лещенка (журналіст, екснардеп, член наглядової ради "Укрзалізниці", який активно працює в медіа на користь Офісу президента). Останнім часом він постійно підвищував ставки. Як у тактичному, так і у зарплатному плані. Не виключаю, що Зеленський вирішить, що Лещенко дуже дорого обходиться.

Info Icon

Думки, висловлені в рубриці блоги, належать автору.
Редакція не несе відповідальності за їх зміст.