"Іноді він приходить до мене": Усик не стримав сліз під час інтерв’ю (відео)

Читать на русском
Автор
1182
Усик під час інтерв’ю показав фото батька
Усик під час інтерв’ю показав фото батька. Фото Колаж "Телеграфу"

Батька боксера не стало 11 років тому

Український чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик пустив сльозу, коли розповідав про свого батька. Відомий боксер згадав, що у 2012 році після перемоги на Олімпіаді він так і не встиг показати йому медаль.

Зворушливу історію спортсмен розповів в інтерв’ю британському телеканалу TNT Sports. Також боксер під час бесіди з журналістом згадав про свій нещодавній візит до Саудівської Аравії, де пройшов бій Тайсона Ф’юрі та Френсіса Нганну.

"Коли я стояв у компанії всіх цих зірок... Зі мною спілкуються Леннокс Льюїс, Майк Тайсон, всі ці зірки. Я думав про свого батька і говорив: "Я вдячний тобі". Я знав, що він бачив, де я стою... Він був їхнім фанатом, а потім став моїм.

Мій батько бачив, що я став олімпійським чемпіоном, але я не встиг приїхати із золотою медаллю, щоб йому показати. Коли я приїхав, він уже лежав у дерев’яній коробці. Я дістав медаль із сумки і приклав до його мертвої руки і вийшов із кімнати", — сказав українець.

Також Усик розповів, що коли повертався із золотою медаллю Олімпіади, то хотів приїхати до батька на гарному автомобілі.

"Я хотів, щоб він побачив, яка у мене машина... Але мені мама зателефонувала о третій годині ночі і сказала ці новини", - додав він.

За словами боксера, він досі відчуває батька.

"Іноді він приходить до мене за день до поєдинку", — сказав Усик. Після цих слів на його очах з’явилися сльози і він промовив фразу англійською мовою: "Не плач, ти ж чоловік".

Повне відео інтерв’ю

Раніше "Телеграф" писав про те, що команда Усика незадоволена планами Ф’юрі перенести бій із ним.