Аварія в Харкові: що відомо про Миколу Харківського та його батьків

Читать на русском
Автор
15062
Резонансна аварія на Одеській у Харкові Новина оновлена 29 жовтня 2021, 11:37
Резонансна аварія на Одеській у Харкові. Фото telegraf.com.ua

Батьки 16-річного підлітка у розлученні вже кілька років

У Харкові у вівторок, 26 жовтня, близько 20:40 на перехресті вулиць Гагаріна та Одеська сталася резонансна ДТП. 16-річний хлопець пронісся на Infinity зі швидкістю понад 100 км/год на заборонний сигнал світлофора, зіткнувшись із Chevrolet, 58-річний водій якого помер на місці. Поліція поки що не називає імені ймовірного винуватця аварії, але в мережі вже з’явилися дані про нього та попередні події, пов’язані з ним.

"Телеграф" дізнався, хто міг бути за кермом "японця" і що відомо про його батьків.

Хто такий Микола Харківський

16-річний підліток Микола Харківський не вперше стає героєм місцевих новин. Близько двох років тому він відкрив стрілянину з пневматичної зброї у супермаркеті. Підліток ображав одну з однолітків, за дівчину зважилися заступитися брат і мама. Проте спроба прояснити конфлікт закінчилася стріляниною. На щастя, усі живі. Було відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ (хуліганство із застосуванням зброї).

В Instagram хлопець підписаний як "М’ясокомбінат", але відразу ж після аварії з його сторінки зникли історії та публікації.

Микола Харківський Інстаграм
Сторінка Миколи Харківського у Instagram

Проте журналісти встигли зберегти деякі публікації, де Микола вихваляється покатушками містом, а ще нецензурно спілкується з правоохоронцями та посилає їх матом.

За даними нашого джерела, разом із Миколою в авто 26 жовтня перебували 19-річний Валерій Карякін, 20-річний Михайло Баранов та 16-річна дівчина Миколи Єлизавета Дусік. У поліції повідомляють, що всі троє зараз перебувають у реанімації.

Що відомо про родину Миколи Харківського

Батьком Миколи, ймовірно, є місцевий підприємець Михайло Харківський. Серед акаунтів, на які підписаний Микола, є сторінка "Міші Харківського" під ніком meat baron. Схожого чоловіка можна побачити і на відео із супермаркету.

Сторінка Михайла Харківського у Instagram
Сторінка Михайла Харківського у Instagram
Микола Харьківський и батько Михайло Харьківський
Скріншот відео

За даними сервісу Youcontrol, ФОП Михайла Харківського займається оптовою торгівлею м’ясними продуктами.

У місцевих пабликах пишуть, що з дружиною – Мариною Дегтяр – чоловік розлучився у 2017 році, нерідко зловживає спиртним, а забезпеченням сина займається мама. Як повідомляє "Обозреватель", мати підлітка проживає в Австралії.

Пізніше стало відомо, зі слів адвоката Миколи Харківського Інни Данилової, що мама хлопця зараз перебуває у Німеччині, але має незабаром прибути до Харкова.

За даними сервісу Youcontrol, Марина Дегтяр керує компанією "Фінансова ініціатива", яка займається брокерськими послугами. Наразі фірма перебуває у стані припинення.

Нагадаємо, водієм "Шевроле", який загинув в аварії, виявився 58-річний Ігор Носов. Його дочка Анастасія вперше публічно відреагувала на те, що трапилося, і записала відеозвернення.