Ігор Кондратюк про те, чому Україна переможе у війні та на Євробаченні: "росіяни – хворі на голову імперці"

Читать на русском
Автор
4183
Ігор Кондратюк не має сумнівів, що Перемога буде за Україною
Ігор Кондратюк не має сумнівів, що Перемога буде за Україною. Фото Колаж "Телеграфу"

Відомий ведучий дав бліц-інтерв'ю спеціально для "Телеграфу"

У вівторок, 10 травня, відбувся перший півфінал 66-го міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення 2022". Представники з України — гурт Kalush Orchestra з піснею "Stefania" ("Стефанія") не лише пройшла у фінал, але й справила справжній фурор.

В той же час представники країни-агресора – росії – не приймають участі у конкурсі, а також не зможуть проголосувати за учасників "Євробачення".

Телеведучий, продюсер Ігор Кондратюк у бліц- інтерв'ю "Телеграфу" розповів про свої враження від виступу українців та про тотальний програш росіян.

– Як оцінюєте український виступ у півфіналі Євробачення та наші шанси на перемогу?

– Виступ такий, яким задумали постановники (посміхається). – Але на що я звернув увагу – зал з першої ноти підспівував та аплодував. А це однозначно означає успіх! І це велика надія на перемогу. Здається, вперше букмекери прогнозують одному з учасників перемогу з такою колосальною ймовірністю! Причому, до першого півфіналу ймовірність перемоги "Калуша" була 49%, а після нього – вже на 2% вище, аж 51%!!! То який був виступ?

– Чому перемога для нас важлива не лише з культурного, а й з політичного погляду?

– Бо після березня 2014-го, а особливо – після 24 лютого 2022 року, коли росія відверто вдерлася до нашої країни, кожна перемога представників України – на спортивних змаганнях, на культурних (як от Євробачення) – це заряд позитиву для народу країни, що протистоїть підступному агресору, який має найбільший ядерний арсенал у світі. Агресору, який вперше після Другої світової війни, почав велику війну в Європі!

– Як вийшло, що деякі путіністи, той самий Кіркоров, зуміли пробратися на це музичне шоу?

– Любитель х@йла – Філя К., як кажуть в шоу-бізнесі, може без мила пролізти саме туди, куди ви подумали… А на Євробаченні – велика туса йому подібних. Тому. А ще тому, що Європа не заборонила росіянам приїжджати до неї. Жаль, звичайно, що Європа така толерантна до громадян країни-вбивці, країни-агресора, країни-терориста!

– Чому росія точно програє – і війну в Україні, і загалом цивілізаційно?

– Бо росіяни – хворі на голову імперці, а всі імперії мають розпастися! Перемога жертви агресії України – це прогресивна подія, і крок вперед для всіх людей доброї волі, а перемога агресора – росії – це регрес, який відкидає світ на 77 років назад мінімум.

А ще тому, що на нашому боці – правда народу, який хоче жити в незалежній країні, а не бути окраїною невмитої бензоколонки під назвою "Нігерія в снігах".

А ще тому, що ЗСУ – кращі воїни-визволителі, ніж вбивці-мародери-гвалтівники, які називають себе "армія росії".

Тисяча аргументів за нашу Перемогу, і жодного – за перемогу агресора

Зазначимо, що гурт Kalush Orchestra, який представляє Україну на Євробаченні в 2022 році, – беззаперечний фаворит букмекерів. А конкурсна пісня Stefania набула широкої популярності і займає перші рядки в чартах.