Салют перемоги та ленд-ліз від інопланетян: у мережі не вщухає обговорення яскравого спалаху над Києвом

Читать на русском
Автор
4353
У мережі обговорюють спалах над Києвом
У мережі обговорюють спалах над Києвом. Фото Колаж "Телеграфу"

Деякі користувачі впевнені, що яскравий спалах – символ перемоги, що буде скоро

У мережі продовжують активно обговорювати яскравий спалах у небі над Києвом увечорі 19 квітня. Спочатку припущення схилялися до падіння супутника, але таку версію в NASA спростували. Українці ж вважають цей загадковий спалах "знаком згори".

Велика кількість користувачів соцмереж, які особисто спостерігали, як небо осяяв спалах, або ж побачили незвичайні кадри в мережі, вважають, що це був символ скорої перемоги в повномасштабній війні з росією. А дехто назвав це "салютом перемоги", яка вже от-от чекає на нашу країну.

Водночас частина українців схиляється до того, що спалах над столицею стався аж ніяк не через знаки згори, а через "космічні подарунки" — це міг бути метеорит, літальний апарат або ж просто космічне сміття.

Таку саму версію озвучували й українські військові. 19 квітня у Командуванні Повітряних сил ЗСУ зазначили, що за попередньою інформацією, спалахи у м. Києві пов’язані з падінням супутника/метеорита.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що фахівці Головного центру спеціального контролю Державного космічного агентства України дали свою версію яскравого спалаху в небі. Вчені не виключають версії "подарунків з космосу".