У Києві замінили пошкоджений головний прапор країни (відео)

Читать на русском
Автор
907
Головний прапор країни
Головний прапор країни. Фото Відкриті джерела

Роботи по заміні полотнища провели в найкоротший термін

У понеділок, 27 листопада, у Києві штормовий вітер пошкодив головний прапор країни. Бід наробила негода в Україні, яка обрушилася на країну минулими вихідними.

На даний момент прапор вдалося замінити. Роботи із заміни полотнища проводили фахівці. Про це повідомили у прес-службі КМДА.

Незважаючи на те, що прапор приспустили ще напередодні погіршення погодних умов, проте сильні пориви вітру пошкодили приспущене полотнище.

Новий прапор уже на місці, але його приспустили. Він з’явиться над київськими схилами, як тільки покращаться погодні умови.

Варто зазначити, що споруда флагштока є найбільшою в Україні: її висота сягає практично 90 метрів, а вага становить 32 тонни. Розмір полотнища прапора – 16 на 24 метри.

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що головний корпус Музею війни у Києві знову відкрито для відвідувачів: ексклюзивні фото "Телеграфа". Мешканців та гостей столиці запрошують відвідати територію меморіального комплексу. Тут діє кілька оригінальних виставкових проектів, навіть не дивлячись на те, що постійну експозицію в музеї закрито, а основну частину експонатів колекції було евакуйовано.

Крім цього, "Телеграф" першим побував на новому щиті монумента "Батьківщина-Мати": ексклюзивні фото та відео.Співробітник Музею, який здійснював підйом, розповів, що три роки ніхто не піднімався на оглядовий майданчик. Для підйому на відвідувача одягають спеціальне спорядження.