У Києві напали на скандально відомого нардепа від "Слуги народу": подробиці (відео)

Читать на русском
Автор
11346
Артем Дмитрук
Артем Дмитрук. Фото instagram

Депутат поскаржився, що йому завдали матеріальної та фізичної шкоди

На народного депутата України від "Слуги народу" Артема Дмитрука, який минулого місяця побив молодого хлопця, напали у Києві. У народного обранця удари в області спини.

Про це "Телеграфу" розповіли власні джерела у правоохоронних органах. За фактом нападу на нардепа порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 296 КК України "Хуліганство".

Напад стався 7 грудня близько 11:30 на вул. Товарна, у бізнес-центрі "Трініті". Поліція поки що не встановила особу нападника. На відео, яке публікують у мережі, видно, що нардеп Дмитрук прийшов "закривати ботоферму, яка працює на РФ". Чоловік, ймовірно, охоронець, не пускає Дмитрука і тримає його за поперек. Медики, яких викликав нардеп на місце події, констатували у нього забій м’яких тканин в області попереку.

Артем Дмитрук у розмові з правоохоронцями заявив, що крім тілесних ушкоджень йому також було нібито завдано матеріальних збитків.

Артем Дмитрук — член профільного Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності, член Тимчасової слідчої комісії ВРУ з питань розслідування можливих фактів шахрайства та іншої незаконної діяльності у сфері фінансових послуг та ринків фінансових послуг. Часто фігурує у бійках чи сам є їх ініціатором. Приміром, у жовтні поточного року Артем Дмитрук разом із колегою по партії Олександром Куницьким побили молодого хлопця. Нардепи самі спровокували бійку, звинувативши постраждалого у шахрайстві.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що нардеп від "Слуги народу" Андрій Одарченко після скандалу з підкупом чиновника з’явився на роботу до ВРУ.